Posteado por: nauzzet | May 9, 2008

Avui és un dia passat per aigua

M’encanta la pluja, l’olor dels carrers mullats, el so rítmic i constant de les gotes al caure sobre el sòl, l’atmòsfera melancòlica que envolta aquests dies, la vida pels arbres i plantes, l’ompliment dels pantans, el paliament de la sequera, la sensació de tranquilitat al poder-t’ho mirar des de la finestra amb una tassa fumejant a les mans, el romanticisme que  despren tot plegat.

No obstant, la cosa canvia quan t’ho mires des del carrer, l’olor dels carrers no et diu res, ni tant sols la notes degut a la concentració per intentar esquivar bassals d’aigua i saltar llacs que s’han format al llarg de mitja ciutat. Arribes a la feina xopa de mitja cama cap avall, això si, orgullosa d’haver sabut fer front a l’exèrcit de paraigues que durant tot el trajecte t’han intentat treure un ull.

L’atmosfera melancòlica i el romanticisme són miraculosament substituïts per la intranquilitat de saber si seguiràs viva  després de llençar-te contra els cotxes perquè algú, amb una mica de bona fe, et deixi creuar  el carrer sense, a poder ser, provocar una espècie de tsunami que et calarà fins al moll de l’òs. Els paraigues? Quin gran invent! I que bé que funcionen quan no plou! Els plegables són amb diferència els millors, queden molt decoratius dins el bolso i mentre els guardes penses amb orgull: que previsora que sóc! Després, a l’hora de la veritat, amb el primer copet d’aire les varilles se’n van a pendre pel sac, això sí, encara que només n’hagi resistit una  no el llencis, mai se sap quan et tornarà a fer servei.


Respuestas

  1. Tens molta raó, tan romàntica que es la pluja quan estem a casa… i com canvia quan hem de sortir.

    I pel que fa a la teva situació amb el teu xicot, és una mica com els dies de pluja, és tot molt relatiu, segons com, ho trobes romàntic, segons com has de saltar bassals, fer front a les lluites, olorar el so rítmic de les coses, melancolia, orgull, romanticisme i sensacions que són diferents «des de dins» i «des de fora».

    Però vaja, no es pot evitar la pluja, ni les tempestes i si resisteixes els cops d’aire, la relació s’enforteix. I mai se sap…

    Així és la vida, una aventura!!! Me n’alegro que et sentis millor. Una abraçada!

  2. Amb això de la pluja estic d’acord amb tu en tot…

    Els paraigües plegables, no vull ni parlar-ne d’ells! En tenia un i quan el necessitava, mai em feia servei, perquè amb una mica de vent, se’m girava cap amunt i ale, a la merda l’invent. Així q vaig optar per comprar-me un paraigües gros, d’aquests de tota la vida, que em protegís bé de la pluja i ben resistent al vent. I el duc quan plou. Això sí, el que em costa no oblidar-me als llocs!

    I això dels pantalons mullats fins els genolls… és horrorós! 😦

  3. Home, la pluja vista a cobert no té res a veure amb veure-la sobre l’esquena. I la veritat és que ens convé ara més que mai la pluja, però bé podria haver plogut per les nits, o entre setmana, no? Doncs res, ha plogut i fort pel pont, quina mala sort!

  4. Odio els paraigües i si tingués prou imaginjació i talent, que no és el cas, inventaria alguna cosa per substituir aquest estri pel bé de la humanitat (i el meu propi, jeje)

    A reveure

  5. Hola Nauzzet!!!!
    No sabia que havies tornat. M’ha alegrat llegir que estaves bé i que les coses s’havien arreglat.
    Per cert, aquest post l’he trobat preciós, m’ha fet sentir com si estés al teu costat sentint el què senties. Ui, l’he trobat maco.
    Ens anem veient!!!!!


Deja un comentario

Categorías